- Lifecoach Henriette Ettahede

Om mig

Om mig

Jeg hedder Henriette Ettahede. Jeg er gift med Karim som, oprindelig er fra Marokko, sammen har vi 4 børn, 2 piger og 2 drenge.

Når man lever sit liv, er der perioder med både godt og skidt. Sådan har det også været for mig.

Som teenager, havde jeg en periode, hvor jeg følte at der var meget pres og ansvar på mine, ikke så brede teenager skuldre, det kunne jeg ikke magte og fik stress. Det var ikke min sidste gang med stress.

Et par år efter at jeg havde fået min anden datter skete der meget, familie, firma, renovering af hus og ikke mindst en stor forventning til mig selv. Mine forventninger til mig selv var absolut ikke venlige overfor mig. Jeg behandlede mig selv skidt, tænkte at jeg kunne gøre alt bedre, være en bedre mor, kone, arbejde mere så vi kunne tjene flere penge, huset skulle altid være rent og pænt (det var det ikke) Jeg kunne ikke finde min ro.

Min datter skulle til 2 års tjek og vi kom ind til lægen, hun kiggede på mig og sagde ” vi skal vist snakke om dig i dag” hun kunne se på mig at jeg virkede ”off” hun stillede nogle spørgsmål og jeg brød helt sammen. Jeg gik der fra med antidepressiv og sovemedicin. Det var helt galt og jeg mærkede det ikke selv, jeg havde lagt låg på mine følelser og mig selv. Jeg kørte på autopilot. 

Nu skulle jeg på arbejde, på hårdt arbejde…… puha

Det er nu 16 år siden og jeg har arbejdet hårdt, jeg har lært så meget, både på den hårde måde, men også fagligt. Jeg satte mig det mål at jeg skulle helskindet igennem. Jeg ville lære, hvordan jeg skulle arbejde med mig selv. Det har jeg lært nu.  

Jeg har siden uddannet mig til lifecoach, positiv psykologi vejleder og styrkekonsulent og jeg er ikke færdig med at udforske. Jeg arbejder anerkendende og på en ikke dømmende måde. Jeg bruger meget positiv psykologi og sætter man det sammen med kreativt håndværk er det sundhedsfremmende. Det er min måde at komme trivsel og jeg ved at det er yderst givende.

Jeg har, som nævnt, 4 børn, de 2 ældste er piger og er meget forskellige. Vi har været igennem nogle svære perioder. Den ene er meget udadvendt og trives, hun drøner derudad. Den anden har haft det hårdt med angst, skoleværing, lavt selvværd og stress. Hun har gjort mig opmærksom på, hvor svært det kan være svært at være en teenager. Vi har været henvist til psykiatrisk afdeling og gået derfra med beskeden om at de ikke kunne hjælpe, for hun havde ikke en diagnose, og heldigvis for det, men det betød også at hun ikke fik nogle redskaber til hendes angst og til tider depressive perioder. Jeg har guidet hende igennem panikangst anfald telefonisk, så hun kunne komme gennem skoledagen, busturen, skoleudflugten og mange andre gange. Vi har siddet på køkkengulvet sent om natten, hvor hun ikke kunne være i sig selv. Til sidst besluttede jeg at nu ville jeg træde ud af mor-rollen og ind i coach-rollen, til trods for at både læge og psykolog sagde at jeg kun skulle være mor, men noget måtte ske. Jeg kunne ikke holde ud at se hende have det så svært. Vi gik i gang, hun var indforstået med at når vi skulle have en session, var jeg hendes coach. Det var svært, det vil jeg ikke lægge skjul på, men jeg vidste at det skulle gøres. I dag går det super duper godt, jeg er mega stolt af hende og hun gør det så godt.

Jeg er blevet klædt godt og grundigt på til når mine drenge når teenagealderen inden længe.

Mit hjerte banker for mennesker der har det svært og de fortjener at få alt den hjælp de kan få, så de kan blive bygget op igen, blive et helt menneske der er i trivsel.

Gratis samtaler på 20-30 min

Afklarende telefonsamtale eller online websamtale
inden vi starter et forløb

Disse samtaler varer 20 til 30 min. Og koster ikke noget. Det er i disse samtaler vi skal finde ud af om jeg kan hjælpe.

Scroll to Top